top of page

DE TALENTEN

U wenst een gepersonaliseerde opleiding met een talent uit de collectief ?

Contacteer ons

Glass Buildings

CINDY
VAN DIESEN

Mijn naam is Cindy Van Diesen

 • Facebook Social Icône
Bâtiment moderne

OLIVIER
THONNON

Mijn naam is Olivier Thonnon, ik ben gepassioneerd door kunst en ik ben gespecialiseerd in het creëren van "editorial kapsels", waardoor ik geavanceerd onderzoek naar materialen, vormen, volumes naar voor breng... Mijn kracht is om schoten te benadrukken die verder gaan dan de grenzen van mijn verbeelding. Een geavanceerde zoektocht naar "Style" die mijn "foto"-creaties transformeert in echte kunstwerken.

 • Instagram
Modern Architecture

CORADO

NATOLA

Ik ben Natola Corado en ik ben kapper sinds mijn 14e. Mijn passie is « het kapsel » in de breedste zin van het woord. Ik hou ervan om mensen te transformeren en te verfraaien en hen vreugde en welzijn te brengen. Ik werk momenteel voor een grote academie in Parijs en ik ben een ambassadeur voor een groot productmerk. Precisie, nauwkeurigheid en creativiteit zijn mijn sterke punten. Mijn doel is om mijn kennis en mijn passie te delen door het onderwijs : mijn talent doorgeven door mooie visuals te maken zoals een schilder die zijn passie uitdrukt.

 • Instagram
 • Facebook Social Icône
Architecture moderne

SÉVERINE
TIELEMAN

Mijn naam is Séverine Tieleman, ik ben gepassioneerd door het haar en de schoonheid van de vrouw. Mijn podiumervaringen hebben me een buitengewoon meesterschap gegeven. Mijn kracht: mijn vermogen om mijn kennis en mijn tips voor het realiseren van upsteekkapsels en "hairups" grenzeloos over te brengen.

 • Instagram
Dessins animés en l'air

MALVINA
SAIU

Mijn naam is Malvina Saiu, ik hou ervan om sterke emoties over te brengen door de subtiliteit, verfijning en imperfectie van het haar, als een kunstwerk.

Meestal vind ik het kapsel veel interessanter ongedaan dan gedaan... Wat perspectieven opent bij het modelleren van vormen, gradaties van kleuren, alles in vrijheid maar altijd gecontroleerd.

 • Instagram
 • Facebook Social Icône
Square Stage

FABRIZIO
CASTELLANO

Mijn naam is Fabrizio Castellano, ik ben een designer hairstylist en ik ben gepassioneerd door global beauty, de « total look ». Ik plaats mijn kleurtechnieken graag volgens de snit en sublimeer het gezicht met styling en make-up. Ik heb een schoonheidshuis dat kapsel en esthetiek combineert, de ideale combinatie voor een perfecte diagnose. Ik geef graag mijn tips door en update ze met mode zodat mijn opleidingen een inspiratiemoment blijven voor alle liefhebbers van het vak.

 • Instagram
Sandra 1.JPG
Motif de tissage

SANDRA

GOOSSENS

Mijn naam is Sandra Goossens, ik ben gepassioneerd door alles wat met kapsel te maken heeft,  ik ben polyvalent en barst van de creativiteit met behoud van een technisch meesterschap. Ik ben ook een Redken-artiest en heb enorm plezier in de training en het delen van mijn kennissen.

 • Instagram
2016 Michaël del Binco_BW1.jpg
Glass of Milk

MICHAEL
DEL BIANCO

Mijn naam is Michael Del Bianco, van jongs af aan werd ik gevormd in internationale academies. Ik heb een geweldig merk salons en een academie opgericht. Ik ben ook ambassadeur voor L'Oréal pro. Ik ben gespecialiseerd in snitten, opsteekkapsels en editoriale kapsels. Ik heb een enorm portfolio aan kapsels en collecties.

 • RSS Social Icône
 • Instagram
Rouge à lèvres rose

CRISTINA
VIA

Mijn naam is Cristina Via.

Al meer dan 15 jaar professioneel visagist, gebruik ik mijn talenten als "Make-up Artist" in de wereld van mode, fotoshoots, modeshows en de scène. Ik ben een expert op het gebied van "mode". Ik werk voor grote merken die leaders zijn in de kappers- en cosmetica-wereld. Ik sublimeer schoonheid voor geweldige kappers die mij al jaren vertrouwen.

 • Instagram
 • Facebook Social Icône
Cristina 1.jpeg
Citrus

RENO
DUBOIS

Mijn naam is Reno Dubois

 • Instagram
 • Facebook Social Icône
Reno Dubois.fw.jpg
bottom of page